Syöpäpotilaiden lomaviikot

Kaipaatko virkistystä arkeesi? Järjestämme lomaviikkoja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen. Lomat toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa ja ne rahoitetaan Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella. Lomille on mahdollista hakea korkeintaan joka toinen vuosi.

Maksun omavastuuosuus on 100 – 125 € / hlö.  Perhelomilla aikuisen omavastuu on 125 € ja alle 16-vuotiaiden lasten loma tuetaan täysin. Matkakuluja ei korvata. Majoitus on kahden hengen huoneissa ja perhelomilla perhehuoneissa.

Kaikki lomat toteutetaan täysihoidolla, sisältäen aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Päivittäin on kaksi ohjattua ohjelmaa (paitsi tulo- ja lähtöpäivinä). Lomaohjelma voi sisältää esimerkiksi liikkumista luonnossa, hyvinvointiluennon, vesijumpan, tietovisailua, yhteisen illanvieton ja yleistä virkistystä. Lomaohjelma on tarkoituksella väljä, että lomalaisille jää hyvää aikaa virkistäytyä myös omatoimisesti.

Lomilla ei ole ohjattuja keskusteluja syövästä eikä syöpäkuntoutuksesta.

Haluatko lomalle?

Jos kiinnostuit lomaviikoista, voit ladata hakemuskaavakkeen sähköisesti pdf-muodossa Lomahakukaavake
tai pyytää hakemusta puhelimitse 044 053 3211 tai sähköpostitse potilaat@syopapotilaat.fi

HUOMIO!  Hakemukseen on merkittävä Suomen Syöpäpotilaat ry, jos yhdistyksen nimi puuttuu hakukaavakkeesta.

Lomaviikkojen hakuajat päättyvät noin kaksi kuukautta ennen lomaviikon alkua.

Palauta hakemus osoitteeseen: Hyvinvointilomat ry, Haapaniemenkatu 14, 00530 Helsinki

Hyvinvointilomat ry käsittelee hakemukset ja tekee päätökset lomalle valittavista henkilöistä sekä lähettää heille tarvittavat lisätiedot noin kaksi viikkoa hakuajan päätyttyä.

Hakijoiden suuren määrän vuoksi kielteisiä päätöksiä ei lähetetä. Mahdolliset lisätiedustelut, puh. 010 830 3400 (ma-pe klo 9-12).

Lomaviikon esitteen painettuna versiona saat ladattua tästä.

Tervetuloa mukaan!