Siirry suoraan sisältöön

Keuhkosyöpä-potilasverkosto

Keuhkosyöpä-verkosto on perustettu vuonna 2014. Se on tarkoitettu keuhkosyöpään sairastuneille aikuisille ja heidän läheisilleen.

Verkoston vertaiskeskustelu Facebookissa

Vertaisuuden voimaa, keskustelua sairaudesta ja sen hoidoista sekä niiden aiheuttamista tunteista ja kokemuksista, kuten myös pieniä vinkkejä arkeen löydät verkoston yksityisestä Facebook-keskusteluryhmästä:  https://www.facebook.com/groups/keuhkosyopa/

Miten yksityinen Facebook-ryhmä toimii?

Ryhmään hakeudutaan liity -toiminnolla ja vastaamalla liittymiskysymyksiin, jonka jälkeen sivun ylläpitäjä hyväksyy ryhmään. Tämän jälkeen voi kirjoittaa ja lukea ryhmän sivuilla.

HUOMIOITAVAA!
Ryhmään kuulumattomat Facebookin käyttäjät näkevät ryhmän jäsenet ja heidän profiilikuvansa, mutta eivät ryhmässä käytyä keskustelua tai sinne ladattuja muita kuvia.

Hyödyllistä tietoa keuhkosyövästä

Suomen Syöpäpotilaat ry on tuottanut Keuhkosyöpäpotilaan oppaan.

Lisäksi kuulumme Lung Cancer Coalition Europeen (LuCE), joka on eurooppalainen keuhkosyöpäpotilaiden etua ajavien tahojen yhteenliittymä.

Vuosittain vietetään keuhkosyöpäpäivää 1. elokuuta ja keuhkosyöpäkuukautta marraskuun ajan. Vuonna 2018 loimme yhteistyökumppaneidemme kanssa kampanjan keuhkosyöpään liittyvien epäkohtien esiin tuomiseksi. Kampanjan nettisivuilta löytyy esimerkiksi potilastarinoita ja tietoa keuhkosyövästä.
https://www.keuhkosyopakuukausi.fi
Tietoa keuhkosyövästä löydät myös sivustolta:
https://www.kaikkisyovasta.fi/tietoa-syovasta/syopataudit/keuhkosyopa/