Siirry suoraan sisältöön

Toiminta

Suomen Syöpäpotilaat ry ajaa syöpäpotilaiden etuja. Yhdistyksen tavoitteena on turvata syöpäpotilaille sekä heidän läheisilleen paras mahdollinen tuki hoidon ja kuntoutumisen aikana sekä vähentää syöpäsairauksista aiheutuvia haittoja yhteiskunnassa. Yhdistys on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen ja osa Syöpäjärjestöjä.

Toiminnassaan yhdistys noudattaa Potilas keskiöön -periaatetta, joka korostaa potilaiden yksilöllisiä tarpeita ja vaikutusmahdollisuuksia. Tämä periaate ohjaa sekä potilaiden edunvalvontaa että omien palveluiden kehittämistä. Potilaiden edunvalvontaa tehdään yhteistyössä muiden syöpäjärjestöjen kanssa.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin.

Yhdistys tuottaa luotettavaa tietoa syöpäsairauksista sekä niiden hoidosta ja ylläpitää kattavaa valikoimaa potilasoppaita.

Potilasverkostot tarjoavat mahdollisuuden monimuotoiseen vertaistukeen.

Saat ladattua vuoden 2020 toimintakertomuksen pdf-muodossa:

Suomen Syöpäpotilaat ry:n toimintakertomus 2020

Suomen Syöpäpotilaiden hallituksen puheenjohtajan tehtäviä hoitaa varapuheenjohtaja Tero Toivanen, Espoo.

Hallituksen muut jäsenet:

Leena Eloranta, Lappeenranta

Matti Santalahti, Espoo

Sirpa Yksjärvi, Jyväskylä

Ilkka Kariranta, Tammisaari

Riikka-Leena Manninen, Ylöjärvi

Hanna Mäenpää, Tampere

Kirsi Niinimäki, Helsinki

Suomen Syöpäpotilaat ry:n hallitus ilmoittaa avoimesti sidonnaisuutensa, tiedot saa pyydettäessä minna.anttonen(at)syopapotilaat.fi tai +358 44 322 8964.