Lahjoita

Lahjoittamalla Suomen Syöpäpotilaat ry:lle olet mukana tärkeässä työssä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Voit auttaa pienelläkin summalla. Kiitos lahjoituksestasi!

Mihin lahjoitusvaroja käytetään?

Monet syöpään sairastuneet jäävät melko yksin. Mitä harvinaisemmasta taudista on kyse, sitä vähemmän tietoa ja tukea potilas ja omaiset saavat. Tästä syystä Suomen Syöpäpotilaat ry toteuttaa valtakunnallista potilasverkostotoimintaa.

Lisätietoja verkostoista

Yhdistys tuottaa myös laajaa potilasopasvalikoimaa, johon kuuluu sekä sairauskohtaisia että hoitoon tai elämänlaatuun liittyviä oppaita. Oppaat ovat potilaille ja heidän läheisilleen maksuttomia.

Lisätietoja oppaista

Lahjoitukset ja yhteistyökumppaneiden kanssa tehty varainhankintayhteistyö on välttämätöntä yhdistyksen toiminnan ylläpitämiseksi ja turvaamiseksi nykyisessä laajuudessaan.

Tee lahjoitus

Voit lahjoittaa haluamasi summan lahjoitustilille:

Suomen Syöpäpotilaat ry
IBAN FI31 1572 3000 3957 80
BIC NDEAFIHH
Nordea 157230-395780

Testamenttilahjoitus

Voit tukea yhdistyksen toimintaa myös tekemällä testamentin. Ota yhteyttä toiminnanjohtaja Minna Anttoseen, kun tarvitset tarkempia tietoja.

puh. 044 322 8964 tai minna.anttonen(at)syopapotilaat.fi.

Adressit ja kortit

Ostamalla yhteistyökumppanimme Karto Oy:n hyväntekeväisyyskortteja ja -adresseja tuet työtämme syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi.

Kortteja ja adresseja voit ostaa hyvin varustetuista kaupoista. Tuotteissa on merkki ”Suomen Syöpäpotilaat”.

Adressivalikoimaamme voit tutustua täällä. Jälleenmyyjät ja yritykset voivat ostaa tuotteita suoraan Karto Oy:stä.

Rahankeräyslupa

Rahankeräysluvan numero
RA/2016/894

Rahankeräysluvan myöntäjä ja myöntämisajankohta
Poliisihallitus, 16.12.2016.

Rahankeräysluvan saaja
Suomen Syöpäpotilaat – Cancerpatienterna i Finland ry

Toimeenpanoaika ja -alue
Lupa on voimassa 01.01.2017 – 31.12.2018  koko Suomen alueella Ahvenmaata lukuun ottamatta.

Kerättävien varojen käyttötarkoitus
Kerätyt varat käytetään yhdistyksen potilasviestintään, vertaistoimintaan sekä sähköisen viestinnän kehittämiseen.

Rahankeräystili
Nordea, FI31 1572 3000 3957 80, NDEAFIHH