Syöpäpotilaiden tuki ja neuvonta

Syöpäjärjestöt tarjoavat kattavasti maksutonta neuvontaa syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.

Hyödyllisiä nettisivuja

Sivulta löydät monille syöpäpotilaille hyödyllistä tietoa sisältäviä nettisivuja.

Yhteystiedot

Suomen Syöpäpotilaat ry sijaitsee osoitteessa Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Toimistomme on katutasossa.

Toiminta

Suomen Syöpäpotilaat ry ajaa syöpäpotilaiden etuja. Yhdistyksen tavoitteena on turvata syöpäpotilaille sekä heidän läheisilleen paras mahdollinen tuki hoidon ja kuntoutumisen aikana sekä vähentää syöpäsairauksista aiheutuvia haittoja yhteiskunnassa. Yhdistys on Suomen Syöpäyhdistyksen jäsen ja osa Syöpäjärjestöjä.

Syöpäpotilaiden lomaviikot

Kaipaatko virkistystä arkeesi? Järjestämme lomaviikkoja syöpäpotilaille ja heidän läheisilleen.
Lomat toteutetaan yhteistyössä Hyvinvointilomat ry:n kanssa ja ne rahoitetaan Sosiaali- ja terveysministeriön Veikkausvoittovaroista myöntämällä avustuksella. Lomille on mahdollista hakea korkeintaan joka toinen vuosi.

Lahjoita

Lahjoittamalla Suomen Syöpäpotilaat ry:lle olet mukana tärkeässä työssä syöpäpotilaiden ja heidän läheistensä hyväksi. Voit auttaa pienelläkin summalla. Kiitos lahjoituksestasi!

Tutustu Toivoon

Yhdistyksemme maskotti on taiteilija Bosse Österbergin luoma sudenpentu Toivo.