Siirry suoraan sisältöön

Seksuaalisuus ja syöpä -webinaari + virtuaalikahvit vertaisten kesken

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa Suomen Syöpäpotilaat ry:n Seksuaalisuus ja syöpä -webinaariin keskiviikkona 20.9.2023 klo 17-18! Webinaari järjestetään Zoomissa, ja sen luennoitsijana toimii kätilö ja sairaanhoitaja Mari Päiväniemi.

Seksuaalisuus koskettaa kaikkia syöpään sairastuneita. Tässä webinaarissa luennoitsija puhuu yleisten seksuaalisuuteen ja syöpään liittyvien asioiden lisäksi gynekologisten syöpien erityispiirteistä suhteessa seksuaalisuuteen. Keskiviikko 20.9. on gynekologisten syöpien teemapäivä (World GO Day).

Webinaariosuuden jälkeen klo 18 on virtuaalisten vertaiskahvien aika! Kahveille halukkaat jaetaan Zoomissa ryhmiin. Ajatuksena on kokoontua kuin kahvipöydän ympärille tapaamaan vertaisia. Ryhmissä ei ole ohjaajaa, eikä erityistä ohjelmaa, mutta niissä voi jutella elämästä syöpää sairastavana tai läheisenä.

Keskusteluja ei tallenneta, ja ne on tarkoitettu vain itse sairastuneille sekä heidän läheisilleen. Tulemme jakamaan ryhmiä syöpätyyppien mukaan, ja toivon mukaan saamme läheisillekin oman kahviryhmän.

Webinaariosuus nauhoitetaan, ja webinaariin ilmoittautuneet saavat tallennelinkin sähköpostitse webinaarin jälkeen.

 

Ilmoittautuminen alkaa lähempänä webinaarin ajankohtaa.

 

Syyskuu on gynekologisten syöpien tietoisuuskuukausi.