Siirry suoraan sisältöön

Verkkovertaisryhmä melanoomaan tai muuhun ihosyöpään sairastuneille ja läheisille

Lisätietoa tapahtumasta

Lämpimästi tervetuloa mukaan verkkovertaisryhmään, joka on suunnattu melanoomaan tai muuhun ihosyöpään sairastuneille henkilöille ja heidän läheisilleen.

Verkkovertaisryhmän etäkohtaamiset ovat luottamuksellisia ja vapaamuotoisia mahdollisuuksia kohdata toisia ihosyöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Jokaisella kokoontumiskerralla on jokin teema, josta keskustelua voi käydä, mutta yhtä lailla tilaa ja aikaa on kokemuksille, kuulumisille ja vapaalle keskustelulle. Etäkohtaamiset toteutuvat MS Teamsissa ja niitä ohjaavat vapaaehtoisemme Maria ja Sirpa, jotka ovat itse sairastaneet ihosyövän.

Kevään 2024 teemalliset verkkovertaiskohtaamiset (muilla kerroilla aihe on vapaa):

28.2.2024 Onko tunteiden säätelyssä tai stressiin reagoinnissa eroja eri yksilöiden välillä? Alustus aiheesta osana yhteistä keskustelua.

24.4.2024 Mahdollinen teemallinen aihe ja alustus ravitsemuksesta.

Ilmoittautuminen verkkovertaisryhmään: ilmoittaudu mukaan tästä

Voit ilmoittautua samalla kertaa yhteen tai useampaan verkkovertaisryhmään. Linkin osallistumista varten saat ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen viimeistään tapahtumapäivänä.

Lisätietoja verkkovertaisilloista Suomen Syöpäpotilaat ry:n Miia Merikalliolta tai Suvi Sileekankaalta (etunimi.sukunimi@syopapotilaat.fi).

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet! Mukavaa, että olet toiminnassamme mukana!