Siirry suoraan sisältöön

EUPATI-opintoryhmä: sairaalalääkkeet

Lisätietoa tapahtumasta

EUPATI Suomen opintoryhmässä tiistaina 13.2.2024 klo 17–18 puhutaan sairaalalääkkeistä. Sairaalalääkkeet, joita käytetään potilaille sairaanhoidon aikana, ovat potilaille maksuttomia ja kustannuksista vastaavat hyvinvointialueet. Avohoidon ja sairaalapuolen lääkkeet arvioidaan Suomessa eri prosesseissa. Sairaalalääkkeiden käyttöönottoa ohjaavat Terveydenhuollon palveluvalikoimaneuvoston eli Palkon suositukset. Tule mukaan kuulemaan, mihin perustuen suosituksia laaditaan.

Opintoryhmässä aiheesta alustaa lääketaloustieteilijä Jarno Kotajärvi (prov., TtM) Fimeasta ja aikaa on runsaasti myös kysymyksille ja keskustelulle. Tapaaminen tallennetaan, ja tallenne on ilmoittautuneiden katseltavissa kuukauden ajan. Opintoryhmä pidetään tuttuun tapaan Zoom-alustalla.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

EUPATI-opintoryhmä on suunnattu erityisesti potilaille ja potilasjärjestöjen edustajille ja ennakkotietoja ei oleteta, mutta mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, joita aihe kiinnostaa ja keskustelussa voimme sukeltaa myös syvemmälle. Mukaan voi tulla myös vain rennosti kuulolle.

Lisätiedot Marketalta (marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi / 045-1046509)

Suomen Syöpäpotilaat ry koordinoi EUPATI Suomen toimintaa. EUPATI Suomen tilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille kansalaisille sairausryhmään katsomatta.