Siirry suoraan sisältöön

EUPATI-webinaari: Lääketutkimus FinProve ja lääkeyritysten rooli kliinisessä tutkimuksessa

Lisätietoa tapahtumasta

EUPATI-webinaarissa torstaina 10.11. klo 17-18 tutustutaan FinProve-lääketutkimukseen, jossa etsitään yksilöllistettyjä hoitokeinoja syöpää sairastaville potilaille, joille tavanomaiset hoidot on jo käytetty. Samalla pyritään löytämään uusia käyttöaiheita olemassa oleville syöpälääkkeille. Webinaarissa FinProvesta meille kertoo HUSin Syöpäkeskuksen Kliinisen lääketutkimusyksikön ylilääkäri ja FinProve-tutkimuksen kansallinen päätutkija, dosentti Katriina Peltola.

Webinaarissa puhutaan myös lääkeyritysten roolista tutkijalähtöisissä lääketutkimuksissa. Esimerkiksi FinProvessa yritykset tarjoavat tutkimuslääkkeitä maksutta tutkimuspotilaiden käyttöön tutkimuksen alkuvaiheessa ja ne potilaat, jotka hyötyvät hoidosta, jatkavat lääkitystä julkisen tutkimusrahoituksen turvin. Millaisia asioita yritysyhteistyössä on otettava huomioon ja miksi sitä tarvitaan? Näitä näkökulmia webinaarissa avaa Roche Oy:n lääketieteellinen johtaja Anssi Linnankivi.

Puhujille voi lähettää etukäteiskysymyksiä osoitteeseen info@fi.eupati.eu. Kysymykset esitetään webinaarissa anonyymeinä. Webinaarin aikana on myös mahdollista kysyä ja kommentoida chatin kautta.

Tallenne on ilmoittautuneiden katsottavissa kuukauden ajan webinaarin jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan! Saat osallistumislinkin sähköpostiisi suoraan Zoomista (muistathan tarkistaa myös roskaposti-kansion).

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot info@fi.eupati.eu ja puhelimitse 045-1046509/Marketta Liljeström

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää EUPATI Suomen toimintaa. Tukijat ja lisätietoa osoitteessa fi.eupati.eu.