Siirry suoraan sisältöön

Juhlavuosiwebinaari: Esko Valtaoja ja Reijo Laatikainen

Lisätietoa tapahtumasta

Tervetuloa osallistumaan Suomen Syöpäpotilaat ry:n juhlavuoden webinaariin! Webinaari järjestetään Zoomin kautta 17.5. klo 17–18.30. Webinaarin puhujina loistavat avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja sekä ravitsemusterapeutti, FT, Reijo Laatikainen.

Esko Valtaoja luennoi otsikolla ”Parempi maailma, parempi elämä” ja käsittelee luennossaan ihmisten tasa-arvoisuutta, toivoa paremmasta tulevaisuudesta myös kriisien keskellä ja ihmisarvoa ikään tai sukupuoleen katsomatta. Valtaoja on arvostettu tieteentekijä, tieteen popularisoija ja Speakersforumin Vuoden Puhuja 2014.

Reijo Laatikainen luennoi ravitsemuksesta otsikolla ”Ravintovalinnat syöpäsairauksien hoidossa” ja käyttää luennossaan myeloomaa esimerkkitapauksena. Laatikainen toimii Docrates syöpäsairaalassa ja on muun muassa perehtynyt syövän ja ravinnon yhteyksiin.

Ilmoittautuminen

Tapahtumaan voi ilmoittautua tästä. Ilmoittautuessasi saat automaattisen vastausviestin, jossa on henkilökohtainen osallistumislinkki webinaariin. Jos viestiä ei löydy, tarkista roskapostikansio. Ongelmatilanteissa ota yhteyttä sähköpostilla info(at)syopapotilaat.fi.

Webinaaria ei tallenneta, joten siihen on mahdollista osallistua vain livenä, webinaarin tapahtuma-aikaan 17.5.

Tervetuloa!

Webinaaria tukemassa Janssen.