Siirry suoraan sisältöön

Kasvokkainen vertaistukiryhmä Turussa

Lisätietoa tapahtumasta

Tunnetko yksinäisyyttä potilaan polullasi tai syöpään sairastuneen läheisenä? Koetko, ettei sinulla ole mahdollisuutta jakaa sairauden herättämiä tunteita ja kokemuksia toisen ihmisen kanssa?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan vertaistukiryhmään, joka on suunnattu kaikille syöpään sairastuneille ja läheisille syöpädiagnoosiin, asuinpaikkaan tai ikään katsomatta!

Vertaistukiryhmässä on lupa olla juuri niiden tunteiden äärellä, joiden aika on nyt. Ryhmät ovat luottamuksellisia mahdollisuuksia kohdata toisia ja sanoittaa omaa kokemustaan. Vertaistukiryhmissä on lupa olla myös hiljaa.

Vertaistukiryhmää ohjaavat Suomen Syöpäpotilaat ry:n koulutetut vertaistukihenkilöt Ritva ja Päivi sekä LSSY:n vertaistukihenkilö Anja, joilla on omakohtainen kokemus elämästä syöpäsairauden kanssa ja siitä huolimatta. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa ja heidän tiloissaan Turun Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa.

Ilmoittautuminen mukaan: https://link.webropolsurveys.com/S/882458335FA7458D

Lisätietoa vertaistukiryhmästä SSP:n Suvi Sileekankaalta, suvi.sileekangas(at)syopapotilaat.fi tai LSSY:n Annamari Riverolta, annamari.rivero(at)lssy.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet ja niiden tunteiden kanssa, joiden aika on juuri nyt!