Siirry suoraan sisältöön

Kasvokkainen vertaistukiryhmä Turussa

Lisätietoa tapahtumasta

Koetko yksinäisyyttä potilaan polulla?  Tuntuuko, ettei sairauden herättämiä kokemuksia ja tunteita ole mahdollisuutta jakaa ja sanoittaa toiselle ihmiselle?

Olet lämpimästi tervetullut mukaan syksyllä 2023 toimintansa aloittavaan uuteen vertaistukiryhmään Turussa! Ryhmä on suunnattu syöpädiagnoosiin katsomatta kaikille, jotka kokevat yksinäisyyttä potilaan polullaan. Voit tulla mukaan yhden tai useamman kerran ja kohtaamaan muita vastaavassa elämäntilanteessa eläviä ihmisiä. Vertaistukiryhmässä on lupa olla myös hiljaa.

Vertaistukiryhmää ohjaavat Suomen Syöpäpotilaat ry:n koulutetut vertaistukihenkilöt Ritva ja Päivi, joilla on omakohtainen kokemus elämästä syöpäsairauden kanssa ja siitä huolimatta. Ryhmä on luottamuksellinen mahdollisuus olla juuri niiden tunteiden äärellä, joiden aika on nyt. Uusi vertaistukiryhmä toteutetaan yhteistyössä Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen kanssa ja heidän tiloissaan Meri-Karinan hyvinvointikeskuksessa.

Ilmoittautuminen vertaistukiryhmään: https://link.webropolsurveys.com/S/882458335FA7458D

Lisätietoja ryhmästä SSP:n Miia Merikalliolta, miia.merikallio@syopapotilaat.fi tai LSSY:n Annamari Riverolta, annamari.rivero@lssy.fi.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan juuri sellaisena, kuin olet ja niiden tunteiden kanssa, joiden aika on juuri nyt!