Siirry suoraan sisältöön

Keuhkosyöpä-verkoston ja keuhkosyöpäasiantuntijoiden tapaaminen

Lisätietoa tapahtumasta

Hyvä keuhkosyöpään sairastunut,

Suomen Syöpäpotilaat ry:n keuhkosyöpäverkoston ja keuhkosyöpäasiantuntijoiden yhteinen webinaari järjestetään ke 16.6. klo 17-18.15 Zoomin kautta.

Tilaisuudessa kansainvälisesti tunnustettu keuhkosyöpälääkäri ja -tutkija Pasi Jänne kertoo uusimpia kuulumisia EGRF-positiivisen keuhkosyövän hoidosta ja tutkimuksesta. Tutkija Heidi Haikala kertoo omasta tutkimuksestaan, jossa hän selvittää, miten voidaan estää resistenssin kehittyminen EGFR-positiivisen keuhkosyövän lääkehoidoille. Tilaisuuden pääpaino on EGFR-aiheessa, mutta Pasille voi esittää kysymyksiä myös muihin keuhkosyövän alatyyppeihin liittyen, aikataulun salliessa.
Pasin esitys on englanniksi, mutta kysymyksiä voi esittää myös suomeksi! Heidin esitys on suomenkielinen. Tilaisuus on vuorovaikutteinen, ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä joko chatin tai mikrofonin kautta. Mirjami Tran Minh ohjaa keskustelua. Osallistujat voivat valita, haluavatko olla mukana videokuvalla vai ilman. Zoomiin on mahdollista kirjautua myös nimimerkillä.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen marketta.liljestrom@syopapotilaat.fi