Siirry suoraan sisältöön

Etsimme yhdistyksellemme uutta toiminnanjohtajaa

Ojennetut käsivarret kädet nyrkissä toisiaan koskettaen

Suomen Syöpäpotilaat ry (SSP) on valtakunnallinen syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä etujärjestö. Edustamme syöpäpotilaan ääntä terveydenhuollon kehittämisessä, jaamme ajankohtaista syöpätietoa, järjestämme vertaistukitoimintaa, osallistumme erilaisiin suomalaisiin ja kansainvälisiin syöpätapahtumiin ja kuulumme niihin liittyviin verkostoihin. Suomen Syöpäpotilaat ry (SSP) on yksi Suomen Syöpäyhdistyksen jäsenjärjestöistä.

Nykyinen toiminnanjohtajamme on toiminut tehtävässä kahdeksan vuoden ajan. Hänen siirtyessään uusiin tehtäviin, haemme uutta

TOIMINNANJOHTAJAA

1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu hoitaa yhdistyksen hallintoa ja taloutta sekä toimia esihenkilönä. Lisäksi hän johtaa ja hoitaa sidosryhmätyötä, kotimaista ja kansainvälistä yhteistyötä sekä linjaa ja osallistuu yhdistyksen viestintään.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on ylempi tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vankka kokemus järjestötehtävistä, talouden hoidosta ja rahoituksesta sekä erinomaiset verkostoitumistaidot. Arvostamme sote-alan tuntemusta. Edellytämme tehtävään valitulta erinomaista suomen kielen taitoa ja esiintymiskykyä sekä kansainvälisen yhteistyön edellyttämää hyvää suullista ja kirjallista englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Toivomme sinun olevan yhteistyökykyinen ja innovatiivinen toiminnan kehittäjä, joka osaa johtaa työyhteisöä ja toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan potilaiden ja heidän läheistensä asemaan, mutta myös suomalaiseen ja kansainväliseen syövänhoitoon ja sen kehittämiseen. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja työyhteisöksi osaavan ja sitoutuneen asiantuntijatiimin sekä dynaamisen ja mielenkiintoisen työkentän, jota voi kehittää ja jossa pääsee itse kehittymään.

Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Hakaniemessä. Työ edellyttää toimistostamme työskentelyä ja saatavana olemista henkilöstölle. Tehtävään liittyy ajoittainen matkustaminen ja siinä on joustavat työajat.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot tehtävään liittyvästä osaamisestasi. Liitä hakemukseen ansioluettelo sekä palkkatoiveesi 7.8.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info(at)syopapotilaat.fi.

Lisätietoja tehtävästä puheenjohtaja Leena Elorannalta sähköpostitse puheenjohtaja(at)syopapotilaat.fi ja puhelimitse 050 326 6309.