Siirry suoraan sisältöön

Tervetuloa EUPATI Nordic Workshopiin 24.-25.2.2020

EUPATIn logo

Oletko kiinnostunut kliinisistä tutkimuksista, terveydenhuollon menetelmien arvioinnista, potilaan osallisuudesta ja pohjoismaisesta yhteistyöstä? Tervetuloa EUPATI Nordic Workshopiin!

Workshop järjestetään 24.-25.2.2020 Original Sokos Hotel Presidentissä Helsingissä. Suomen Syöpäpotilaat ry toimii EUPATI Suomen isäntäorganisaationa ja vastaa tapahtuman järjestelyistä.

Tilaisuus on tarkoitettu potilasjärjestöjen, tutkimusryhmien, viranomaistahojen ja lääkealan yritysten edustajille, tavoitteena vahvistaa yhteistyötä eri Pohjoismaiden ja sidosryhmien välillä kliinisiin tutkimuksiin, terveydenhuollon menetelmien arviointiin ja potilaan osallisuuteen liittyen.

Luennot ja keskustelut tarjoavat ajankohtaiskatsauksen pohjoismaiseen yhteistyöhön, hyviin käytänteisiin ja mahdollisuuksiin kliinisten tutkimusten ja osallisuuden edistämiseksi Pohjoismaissa. Tilaisuuden ohjelma on englanninkielinen (ks. alla).

Tilaisuus on avoin ja maksuton potilasjärjestöjen, tutkimuslaitosten ja viranomaistahojen edustajille. Lääkealan yrityksille osallistumismaksu on 250 EUR/henkilö. Sitovat ilmoittautumiset tilaisuuteen 26.1. mennessä tästä linkistä.

Tervetuloa!

Lisätietoja: Mirjami Tran Minh (044 240 5649, mirjami.tranminh@syopapotilaat.fi)