Siirry suoraan sisältöön

Hae työelämäkoordinaattoriksi Tampereelle!

Toinen toistamme tukien

Hakuaika on päättynyt! 

Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen toimipisteeseen haetaan määräaikaista työelämäkoordinaattoria Suomen Syöpäpotilaat ry:n toteuttamaan ja STEA:n rahoittamaan Suomi 100 -hankkeeseen ”Elossa ja osallisena, myös työelämässä! – Tukea syöpäselviytyjän polulle työelämään” (2017-2019, mahd. 2020).

Hankkeessa tuetaan syövän sairastaneiden työkykyisten henkilöiden mahdollisuuksia palata työelämään parantamalla heidän fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia valmiuksiaan. Toimintamuotoina ovat muun muassa työpajat sekä yksilö- ja ryhmäohjaus. Lisäksi lisätään hoitavien ja kuntouttavien tahojen tietoisuutta siitä, että syöpäselviytyjän työelämävalmiuksien kehittäminen on tärkeä osa kuntoutusta.

Työelämäkoordinaattori työskentelee Suomen Syöpäpotilaat ry:n palveluksessa, mutta Pirkanmaan Syöpäyhdistyksen tiimin osana vastaten itsenäisesti hankkeen toteutuksesta Pirkanmaan alueella. Hanketta koordinoidaan Helsingistä Suomen Syöpäpotilaat ry:n toimistolta.

Etsimme henkilöä, joka:

– On oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja empaattinen muita ihmisiä kohtaan.
– Kiinnostunut kehittämään syöpäjärjestöjen palveluita syövän kohdanneille ihmisille.
– Tuntee työttömyyden ja työllistämisen kysymyksiä järjestelmä- ja yksilötasolla.
– On innostunut käytännön ohjaus-, neuvonta- ja konsulttityöstä syöpäpotilaiden ja -selviytyjien työelämäkysymyksissä yksilötasoa painottaen.
– On taitava ryhmä- ja yksilöohjaaja sekä tuntee etsivän sosiaalityön periaatteita. Pedagoginen pätevyys tai sosiaalityön pätevyys ja kokemus työllistämisen parissa toimimisesta luetaan eduksi.
– On suorittanut soveltuvan ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkinnon, joka antaa valmiudet ohjaustyöhön ja hankkeen teoreettisen perustan ymmärtämiseen sekä erityisesti ohjaustoiminnan kehittämiseen.
– On tottunut käyttämään sosiaalisen median välineitä.
– On valmis tarttumaan pienen järjestön arjessa esiin nouseviin tehtäviin hankkeen onnistumiseksi.

STM tukee Veikkauksen tuotoilla -merkkiKokemus järjestötyöstä, terveydenhuoltojärjestelmän tuntemus ja ruotsin kielen taito ovat eduksi tehtävän hoitamisessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, hyvät työvälineet ja kivan tiimin työn tueksi. SSP noudattaa sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta, työelämäkoordinaattorin tehtävän vaativuusluokka on 5. Työ alkaa tammikuussa 2018.

Vapaamuotoiset hakemukset sunnuntaihin 29.10.2017 mennessä sähköpostiosoitteeseen info(at)syopapotilaat.fi. Haastattelut pidetään tiistaina 14.11. Tampereella.

Lisätietoja Suomen Syöpotilaat ry:n toiminnanjohtaja Minna Anttoselta sähköpostitse minna.anttonen(at)syopapotilaat.fi tai puhelimitse maanantaina 16.10.2017 klo 13-16 numerossa 044 322 8964. Lisätietoa myös hankekoordinaattori Emma Anderssonilta, emma.andersson(at)syopapotilaat.fi tai 045 104 5836.