Siirry suoraan sisältöön

Jenni Tamminen-Sirkiä Suomen Syöpäpotilaat ry:n uudeksi toiminnanjohtajaksi

Jenni Tamminen-Sirkiä

Suomen Syöpäpotilaat ry:n hallitus on kokouksessaan 26.8.2023 valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi FT, Jenni Tamminen-Sirkiän. Hän aloittaa tehtävässä marraskuun alussa.

Tamminen-Sirkiä siirtyy Suomen Syöpäpotilaat ry:n toiminnanjohtajan tehtävään Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistyksestä, jossa ehti olla toiminnanjohtajana seitsemän vuotta.

Ennen siirtymistään Colorekseen, Tamminen-Sirkiä on työskennellyt muun muassa farmaseuttina ja tutkijana. Tohtoriksi hän on väitellyt vuonna 2014. Väitöskirjassaan Tamminen-Sirkiä tutki asbestin aiheuttamien sairauksien molekyylimekanismeja.

Suomen Syöpäpotilaat ry:hyn siirtyessään, Tamminen-Sirkiä ei hyppää täysin tuntemattomaan.

”Olen iloinen ja innoissani lähtiessäni uutta kohti tuttujen ihmisten kanssa. Tuntuu hyvältä lähteä luotsaamaan yhdistystä, jonka henkilökuntaa ja luottamusjohtoa tuntee jo entuudestaan pitkän ja hyvän yhteistyön myötä.”

Myös yhteinen suunta ja tavoitteet ovat kirkkaana mielessä.

”Tulevaisuus on tuntematon, mutta yhdessä suuntaamme siihen avoimella ja positiivisella mielellä – tavoitteena potilaan äänen kuuluminen edistettäessä yhdenvertaista, parasta mahdollista hoitoa ja tukea jokaiselle suomalaiselle syöpäpotilaalle.”

Yhdistyksen hallitus ja henkilöstö haluavat myös kiittää kesäkuussa toiminnanjohtajan tehtävän Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä jättänyttä Minna Anttosta panoksestaan yhdistyksen johtamisessa ja kehittämisessä. Hän ehti johtaa yhdistyksen toimintaa yli seitsemän vuotta.

 

Lisätiedot:

Leena Eloranta
hallituksen puheenjohtaja
puh. 050 326 6309