Siirry suoraan sisältöön

Kysely keuhkosyöpään sairastuneille ja läheisille

lung cancer europen kyselyselvityksen suomenkielinen banner

Lung Cancer Europe (LuCE) kerää kyselyllä eurooppalaisia kokemuksia keuhkosyövän kanssa elämisestä. Kysely on tarkoitettu sairastuneille ja läheisille.
 
Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15-20 minuuttia ja vastata ehtii 1.7. asti. Kyselyyn osallistutaan suomeksi anonyymin linkin kautta. Linkki on sama sairastuneille ja läheisille.

Selvityksen tuloksia hyödynnetään marraskuussa julkaistavassa raportissa ja raportti on avoimesti saatavilla LuCE:n verkkosivuilla.

Vastaajalta ei kysytä nimeä tai muita tunnistettavia tietoja, eikä vastaajaa voida tunnistaa tulosten perusteella. Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Termi ”läheinen” tarkoittaa eri asioita eri kielillä ja eri maissa. Tässä kyselyssä se viittaa epäviralliseen läheiseen: omaishoitajaan, perheenjäseneen, ystävään, sukulaiseen, kumppaniin jne. (mutta ei terveydenhuollon ammattilaiseen).

Projektista vastaa LuCE, joka on voittoa tavoittelematon kattojärjestö, joka edustaa keuhkosyöpää sairastavia henkilöitä ja heidän omaisiaan Euroopassa. Tällä hetkellä LuCE edustaa yli 20 potilasjärjestöä ja kansalaisjärjestöä, jotka työskentelevät yhdessä keuhkosyöpäyhteisön hyväksi.

Kiitos yhteistyöstä!

Lung Cancer Europe (LuCE)