Siirry suoraan sisältöön

Kysely keuhkosyöpään sairastuneille – vastaa 10.7. asti

Lung Cancer Europen kyselyn banner

Lung Cancer Europe (LuCE) kartoittaa kyselyllä sairastavien hoitopolulla kokemia haasteita ja mieltymyksiä. Kysely on tarkoitettu sairastuneille.
 
Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia ja vastata ehtii 10.7. asti. Kyselyyn osallistutaan suomeksi anonyymin linkin kautta.

  • Vastaaminen kyselyyn tapahtuu anonyymisti. Sinulta ei kysytä nimeä tai mitään yksilöiviä tietoja, eikä sinua voida näin tunnistaa tuloksista.
  • Kyselyssä ei ole oikeita tai vääriä vastauksia. Kysymyksillä selvitetään vain kokemuksiasi ja mielipiteitäsi.
  • Yhteystiedot: jos sinulla on kysyttävää tai mieleesi tulee kommentoitavaa kyselyyn liittyen, ole yhteydessä LuCE:en sähköpostilla, luce@etop-eu.org.
  • Kyselyn tulokset julkaistaan marraskuussa. Tulosraportti on avoimesti saatavana LuCE:n verkkosivuilla. Tietoja voidaan käyttää myös potilaskeskeisen keuhkosyövän hoidon kehittämiseen kansallisella tasolla.

Projektista vastaa LuCE, joka on voittoa tavoittelematon kattojärjestö, joka edustaa keuhkosyöpää sairastavia henkilöitä ja heidän läheisiään Euroopassa. Tällä hetkellä LuCE:n jäsenenä on yli 30 potilasjärjestöä ja kansalaisjärjestöä, jotka työskentelevät yhdessä keuhkosyöpäyhteisön hyväksi.

Kiitos yhteistyöstä!

Lung Cancer Europe (LuCE)