Siirry suoraan sisältöön

Kysely keuhkosyövän taloudellisista vaikutuksista – vastaa 2.7. mennessä!

LuCE-kyselyn 2023 banneri

Keuhkosyöpäpotilaiden eurooppalainen järjestö Lung Cancer Europe (LuCE) selvittää keuhkosyövän aiheuttamia taloudellisia vaikutuksia kyselyllään. Kysely on tarkoitettu kaikille keuhkosyöpädiagnoosin saaneille ja heidän läheisilleen.

LuCE:n kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia ja vastaaminen tapahtuu nimettömästi tästä linkistä. Vastausaikaa on 2.7. saakka!

  • Kysely kartoittaa keuhkosyöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä kokemuksia syövän taloudellisista vaikutuksista. Kyselyllä selvitetään kokemuksia; siihen voi vastata, vaikkei olisikaan kokenut taloudellisia vaikutuksia.
  • Kyselyyn osallistuminen tapahtuu nimettömästi. Vastaajalta ei kysytä nimeä tai muuta tunnistettavaa tietoa eikä vastaajaa voi tunnistaa kyselyn tuloksista.
  • Kysymykset ja kommentit kyselystä voi esittää osoitteeseen info@lungcancereurope.eu.
  • Kyselyn tulokset julkaistaan marraskuussa LuCE:n verkkosivuilla osoitteessa www.lungcancereurope.eu.

LuCE kiittää kaikkia kyselyyn vastaajia!

Kyselystä vastaa Lung Cancer Europe (LuCE). LuCE on voittoa tavoittelematon kattojärjestö, joka edustaa keuhkosyöpää sairastavia ja heidän läheisiään Euroopassa. Tällä hetkellä LuCE:n jäsenenä on yli 40 potilasjärjestöä ja kansalaisjärjestöä, jotka tekevät yhteistyötä keuhkosyövän parissa 23 maassa.