Siirry suoraan sisältöön

Kysely: Syövän vaikutukset lainoihin ja vakuutuksiin – vastaa 18.8. mennessä

Kaksi ihmistä läppärin ääressä käsittelemässä sopimuksia

Suomen Syöpäpotilaat ry kartoittaa kyselyllä syövän vaikutuksia lainoihin ja vakuutuksiin. Kysely on tarkoitettu syöpään sairastuneille ja siihen voivat vastata 18 vuotta täyttäneet syövän sairastaneet tai parhaillaan sairastavat. Kyselyn tuloksia hyödynnetään potilasjärjestön vaikuttamistyössä ja viestinnässä. 

HUOM! Vakuutusten osalta kyselyssä tarkoitetaan nimenomaan yksityisiä vakuutuksia.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä nostamaan keskeiset asiat näkyviksi Suomen Syöpäpotilaat ry:n vaikuttamistyössä ja edunvalvonnassa. Näkemyksesi on meille arvokas.

Vastausaikaa on sunnuntaihin 18.8.2024 asti. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia. Sähköisen kyselyn alussa sinulta kysytään suostumus tietojesi käyttöön edellä kuvatussa selvitystarkoituksessa.

VASTAA KYSELYYN:
Pääset vastaamaan kyselyyn TÄSTÄ tai kopioimalla linkin https://link.webropolsurveys.com/S/5459C6F28A871E15

Kyselyssä kerätään taustatietoja, tietoja syövästäsi sekä lainan ja/tai vakuutuksen saantiin liittyviä tietoja. Pakolliset kysymykset on merkitty (*)-merkillä. Kaikki kysymykset eivät välttämättä kosketa omaa tilannettasi, joten voit hypätä vapaaehtoisten kysymysten ohi ja olla vastaamatta niihin. 

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista ja perustuu suostumukseen. Voit keskeyttää vastaamisen missä vaiheessa tahansa lomaketta täyttäessäsi. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulosten raportoinnissa yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa. Älä ilmoita kyselyn avoimissa kentissä mitään henkilötietojasi!

Tuloksia käsittelevät Suomen Syöpäpotilaat ry:n työntekijät. Vastaamalla kyselyyn annat meille luvan käyttää vastauksiasi luottamuksella vaikuttamistyössä ja viestinnässä.

Osassa kysymyksissä on hyödynnetty German Cancer Research Centerin, Nederlands Kanker Instituutin, European Fair Pricing Networkin ja Organisation of European Cancer Institutionsin kyselyn ”Patient organisations: Socio-economic consequences of cancer care (SEC-trial)” aineistoa.

Tutustu tietosuojailmoitukseen TÄSTÄ.

Lämmin kiitos osallistumisestasi.

Lisätietoa kyselyn teemasta (vakuutukset ja lainat):
Emma Andersson (ajalla 18.-24.6. ja 5.7.-5.8. laita viestiä osoitteeseen jenni.tamminen-sirkia@syopapotilaat.fi ja info@syopapotilaat.fi)
emma.andersson@syopapotilaat.fi
045 104 5836

Lisätietoja tietosuoja-asioista:
Jenni Tamminen-Sirkiä
jenni.tamminen-sirkia@syopapotilaat.fi (voit laittaa viestin myös osoitteeseen info@syopapotilaat.fi)
044 556 1132

Kuva: Mikhail Nilov / CC0 Pexels