Siirry suoraan sisältöön

Paikka auki hanketyöntekijälle

turkoosi hymiö värikäs tausta jääkiekko

Oletko kiinnostunut potilasjärjestön roolista syöpään sairastuneiden tukemisessa?

Suomen Syöpäpotilaat ry hakee hanketyöntekijää 1.7.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan vuoden määräaikaiseen, STEA-rahoitteiseen työsuhteeseen.

Voit hakea hanketyöntekijäksi, jos kuulut STEA:n Paikka auki -avustusohjelman piiriin eli olet työelämän ulkopuolella etkä ole aikaisemmin työllistynyt Paikka auki -avustusohjelman kautta. Työsuhteen määräaikaisuus ja kohdennus osatyökykyiselle hakijalle tulevat STEA:n avustusohjelmasta.

Osatyökykyisyyttä tulkitaan laajasti STEA:n määritelmän mukaisesti, eli esim. syövän sairastaminen itsessään riittää määritelmän täyttymiseen. Jokainen meistä voi olla osatyökykyinen.

Valinnassa painotamme henkilön mahdollisuuksia hyötyä työsuhteesta porttina työelämään. Kohderyhmän tarpeiden omakohtainen tunteminen katsotaan eduksi.

Tehtävä sijoittuu osaksi Minä, syöpä ja työ –hankkeen toimintoja.

Työtehtäviin kuuluvat:

  • vertaistuellinen ryhmä- ja yksilöohjaus
  • koulutuspaketin suunnittelu yhteistyössä työelämähankkeen työntekijöiden kanssa
  • Uudenmaan alueen tapahtumissa syöpäselviytyjien työelämän tuen esittely
  • osallistuminen sisältöjen kehittämiseen

Etsimme henkilöä, joka:

  • on suorittanut tai suorittamassa soveltuvaa ammattikorkeakoulu- tai yliopistotutkintoa, joka antaa valmiudet ohjaustyöhön ja hankkeen teoreettisen perustan ymmärtämiseen sekä kehittämistoimintaan
  • on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja empaattinen
  • tuntee työttömyyden ja työllistämisen myös järjestelmätasolla
  • on innostunut ohjaus- ja neuvontatyöstä sekä tuntee etsivän sosiaalityön periaatteita
  • on tottunut käyttämään sosiaalisen median välineitä

Kokemus työllistämisen parissa toimimisesta, järjestötyöstä ja terveydenhuoltojärjestelmän tuntemus luetaan eduksi tehtävän hoitamisessa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä tiimin työn tueksi.

Tehtävä sijoittuu Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusluokkaan 4.

Suomen Syöpäpotilaiden toimisto sijaitsee Helsingin Malmilla hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuskirje ja CV perjantaihin 15.6.2018 mennessä osoitteeseen info(at)syopapotilaat.fi sekä emma.andersson(at)syopapotilaat.fi. Haastattelut pidetään torstaina 21.6.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekoordinaattori Emma Andersson keskiviikkona 6.6. klo 9-11 sähköpostitse emma.andersson(at)syopapotilaat.fi tai puhelimitse 045 104 5836.