Siirry suoraan sisältöön

Syöpä ja työelämä -kysely avoinna 3.5. asti

graafinen kuva, jossa nainen on ripustamassa 5. tähteä ylös seinälle, tausta turkoosi

Kartoitamme Syöpä ja työelämä -kyselyllä syöpädiagnoosin jälkeisiä työelämään paluun ja työnhaun tilanteita, töihin paluun eri keinoja, koettua tukea kuntoutumiseen ja toimeentuloon sekä oman jaksamisen huomioimista.

Vastaamalla kyselyyn autat meitä nostamaan keskeiset asiat näkyviksi Suomen Syöpäpotilaat ry:n vaikuttamistyössä, kuten esim. ammattilaisille suunnatuissa koulutuksissa, tilaisuuksissa sekä julkaisuissa ja mediakirjoituksissa. Näkemyksesi on meille arvokas.

Kysely on tarkoitettu työikäisille syöpään sairastuneille ja siihen voivat vastata syövän sairastaneet ja parhaillaan sairastavat. Vastausaikaa on keskiviikkoon 3.5.2023 asti. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10-15 minuuttia.

Pakolliset kysymykset on merkitty (*)-merkillä. Kaikki kysymykset eivät välttämättä kosketa omaa tilannettasi, joten voit hypätä niiden ohi ja olla vastaamatta.

Linkki kyselyyn

Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja tulosten raportoinnissa yksittäistä vastaajaa ei voida tunnistaa. Tuloksia käsittelevät vain Suomen Syöpäpotilaat ry:n työntekijät. Tuloksia hyödynnetään järjestön vaikuttamistyössä, toiminnan kehittämisessä ja viestinnässä.

Tutustu myös 2019 toteutettuun edelliseen Syöpä ja työelämä -kyselyyn.

Lämmin kiitos vastauksestasi.

Lisätietoja kyselystä:
Emma Andersson, erityisasiantuntija
Suomen Syöpäpotilaat ry
emma.andersson@syopapotilaat.fi

Kuva: mohamed_hassan / CC0 Pixabay