Siirry suoraan sisältöön

Tarjouskilpailu: www-sivut työelämähankkeelle

Tarjouskilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille tarjouksen jättäneille!

Avaamme uudestaan 30.1.2018 julkaistun tarjouskilpailun. Muutoksena aikaisempaan chat-ominaisuuden ja keskustelufoorumin puuttuminen tarjouspyynnöstä. 

Suomen Syöpäpotilaat ry hakee kumppania verkkosivuston ja siihen liittyvien verkkopalvelujen toteuttamiseen ja ylläpitoon. Sivuston ja hankkeen kohderyhmänä ovat syöpään sairastuneet työikäiset, heidän läheisensä sekä terveydenhuollon ja työllisyyskysymysten ammattilaiset.

Hankinnan kohteena ovat www-sivuston julkaisujärjestelmä, sen määrittely- ja käyttöönotto, käyttökoulutus, käyttäjätuki ja ylläpito. Sivusto tulee toteuttaa vakiintuneella Open Source -lisenssoidulla julkaisujärjestelmällä (esimerkiksi WordPress tai Drupal).

Tarkemmat tiedot tarjouspyynnöstä, konseptista, hankinnan kohteesta (tekniset ja toiminnalliset vaatimukset) sekä valintaperusteista liitteissä alla. 

 

Tarjoukseen tulee sisällyttää:

  • Tarjoajan esittely ja kuvaus erityisosaamisesta.
  • Tarjoajan kokemus vastaavien sivustoprojektien toteuttamisesta ja niihin liittyvät kaksi tai kolme referenssiä, joista kustakin käy ilmi asiakas ja asiakkaan yhteyshenkilön yhteystiedot, toteutuksen ajankohta, verkkopalvelun osoite, toimittajan osuus toteutuksessa sekä henkilötyömäärä ja/tai projektin arvo.
  • Selvitys toimeksiannon toteuttamiseen osoitettavista henkilöresursseista ja projektiorganisaatiosta: avainhenkilöt, heidän lukumääränsä sekä työkokemuksensa ja osaamisensa.
  • Alustava projektisuunnitelma, jossa kuvataan projektin toteutusaikataulu.
  • Selvitys mahdollisista alihankkijoista ja näiden pätevyydestä ja ansioista.
  • Hintalomake täytettynä, liite 5.

Tarjouksen jättäminen

Tarjous jätetään 5.3.2018 klo 16.00 mennessä. Sen voi lähettää joko sähköpostitse osoitteella emma.andersson(at)syopapotilaat.fi tai osoitteella Suomen Syöpäpotilaat ry, Emma Andersson, Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Postitse lähetettävien tarjousten tulee olla perillä viimeistään 5.3.2018.

Tarjoukset toivotaan lähetettävän ensisijaisesti sähköpostitse. Otsikoi sähköpostiviesti seuraavasti: “Tarjous: www-sivut – oman organisaation nimi”.  Tarjousajan päättymisen jälkeen jätettyjä tarjouksia ei oteta huomioon.

Lisätiedustelut

Tarjouspyyntöä koskevat lisätiedustelut lähetetään sähköpostitse 28.2.2018 mennessä osoitteeseen emma.andersson(at)syopapotilaat.fi. Kaikille lisätietoja pyytäneille toimitetaan vastaukset esitettyihin kysymyksiin kootusti sähköpostilla. Tämän jälkeen emme sitoudu vastaamaan kysymyksiin.

Liitteet

Kuva toteutettu Canvalla