Siirry suoraan sisältöön

Tarjouspyyntö 1: www-sivuston toteutus työelämähankkeelle

Tarjouskilpailu on päättynyt!

EDIT 11.2.2018: Korjattu liite 2, hinta-arvio on ilman alv:ia.

Suomen Syöpäpotilaat ry hakee kumppania verkkosivuston ja siihen liittyvien verkkopalvelujen toteuttamiseen ja ylläpitoon. 

Sivuston ja hankkeen kohderyhmänä ovat syöpään sairastuneet työikäiset, heidän läheisensä sekä terveydenhuollon ja työllisyyskysymysten ammattilaiset.

Hankinnan kohteena ovat www-sivuston julkaisujärjestelmä, sen määrittely- ja käyttöönotto, käyttökoulutus, käyttäjätuki ja ylläpito. Sivusto tulee toteuttaa vakiintuneella Open Source -lisenssoidulla julkaisujärjestelmällä (esimerkiksi WordPress tai Drupal).

Tarkemmat tiedot tarjouspyynnöstä, konseptin kuvauksesta, hankinnan kohteesta, teknisistä sekä toiminnallisista vaatimuksista liitteissä alla. 

Tarjouksen jättäminen

Tarjous jätetään 14.2.2018 klo 16.00 mennessä. Sen voi lähettää joko sähköpostitse osoitteella emma.andersson(at)syopapotilaat.fi tai osoitteella Suomen Syöpäpotilaat ry, Emma Andersson, Malminkaari 5, 00700 Helsinki. Postitse lähetettävien tarjousten tulee olla perillä viimeistään 14.2.2018.

Tarjoukset toivotaan lähetettävän ensisijaisesti sähköpostitse. Otsikoi sähköpostiviesti seuraavasti: “Tarjous: www-sivuston toteutus”.  Tarjousajan päättymisen jälkeen jätettyjä tarjouksia ei oteta huomioon.

Lisätiedustelut

Tarjouspyyntöä koskevat lisätiedustelut lähetetään sähköpostitse 7.2.2018 mennessä osoitteeseen emma.andersson(at)syopapotilaat.fi. Kaikille lisätietoja pyytäneille toimitetaan vastaukset esitettyihin kysymyksiin kootusti sähköpostilla. Tämän jälkeen emme sitoudu vastaamaan kysymyksiin.

Liitteet

Kuva toteutettu Canvalla