Siirry suoraan sisältöön

Työikäinen, auta graduntekijää jakamalla työelämän kokemuksesi

kasassa vaalean puun värisiä neliönmuotoisia palikoita, joissa kussakin eri kirjaimia

Kiinnostaisiko Sinua kirjoittaa omista työelämäkokemuksistasi syöpään sairastuneena osatyökykyisenä? Jokaisen kokemus on ainutlaatuinen sekä merkityksellinen. Haluaisitko jakaa minulle omasi? Jaamme viestin pro gradu -tutkielmaa tekevältä opiskelijalta.

Olen Riina Tapio ja olen johtamisen maisteriopiskelija Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta. Teen pro gradu -tutkielmaa syövän takia osatyökykyisten työelämän kokemuksista. Tutkimuksessani tarkastellaan työelämää osatyökykyisen näkökulmasta ja haluan erityisesti antaa äänen osatyökykyisille itselleen. Haluan kuvata vakavasti sairastuneen työelämäkokemuksia työkyvystä ja ammatillisesta toimijuudesta. Älä huoli, jos toimijuus ei ole Sinulle tuttu terminä tai aiheena; riittää, että kirjoitat omista työelämäkokemuksistasi osatyökykyisenä syöpään sairastumisen jälkeen.

Tutkimukseen aineistoksi kerään osatyökykyisten itsensä kirjoittamia kertomuksia osatyökykyisyydestä ja nyt pyydänkin Sinua mukaan tutkimukseen. Voit osallistua tutkimukseen kirjoittamalla vapaamuotoisen kertomuksen omista kokemuksistasi. Kaikki tarinat kerätään nimettömästi, mutta tutkimuksessa ei voida taata täyttä anonymiteettiä, koska kertomukset sisältävät kirjoittajan elämänkulun ainutlaatuista kuvausta.

Tutustu lisätietoihin sekä tekstin kirjoitus- ja palautusohjeisiin

Linkin takaa löytyvät myös tutkimuksen tiedote ja tietosuojailmoitus, jotka kuvaavat tarkemmin tutkimuksen toteutusta sekä aineistojen ja henkilötietojen käsittelyä. Voit myös palauttaa kirjoituksesi saman linkin kautta 31.8.2022 mennessä.

Pro gradu -tutkielma tehdään toimeksiantona Suomen Syöpäpotilaat ry:lle ja tutkielman tuloksista viestitään myös potilasjärjestön edunvalvonnassa.

Jos haluat lisätietoja tutkimuksesta, voit olla minuun yhteydessä.

Jo etukäteen kiittäen,
Riina Tapio
E-mail: riina.s.tapio@student.jyu.fi
Puh. 041 811 3336

Kuva: CC0 Pixabay / Pexels