Siirry suoraan sisältöön

Videohaaste: Tarinoilla on suuri voima – kerro tarinasi videolla!

Kuvassa Suomen Syöpäpotilaiden logo ja teksti Videohaaste: Tarinoilla on suuri voima

Joka kolmas suomalainen sairastuu syöpään. Syövänhoitoon käytettävistä resursseista pitää keskustella yhdessä, koska tällä hetkellä ne ovat riittämättömät. Tarvitsemme yhteisen tahtotilan ja syöpästrategian ohjaamaan kehitystä sekä päätöksentekoa.

Tarinoilla on suuri voima. Kutsumme syöpään sairastuneet ja heidän läheisensä kertomaan tarinansa, tällä kertaa videon välityksellä.

Katso Marian kertomus siitä, kuinka hän luotti saavansa parasta mahdollista hoitoa Suomessa:

Millaisia ajatuksia Marian tarina sinussa herättää? Entä millainen on sinun tarinasi? Kuvaa lyhyt video ja kerro se meille!

Haluamme tuoda syövän kanssa elävien tarinoita näkyviksi julkaisemalla haastevideoita sosiaalisen median kanavillamme sekä verkkosivuilla. Pidämme tärkeänä, että kaikenlaiset tarinat, niin positiiviset kuin negatiivisetkin, tulevat kerrotuksi.

Vain kertomalla me voimme tuoda esiin todellisuuden syöpään sairastumisesta, ja vain kertomalla me voimme ehkä myös muuttaa asioita.

Pyrimme myös tekemään videoista nousevista teemoista tutkimuksen tai koosteen. Mikäli videon tekijä ei anna materiaalia tutkimuskäyttöön, hän voi kertoa sen meille videota lähettäessään. Videon lähettäjän tiedot ja henkilöllisyys eivät paljastu tutkimuksessa.

Videohaasteen osallistumisohjeet

Suomen Syöpäpotilaat ry järjestää videohaasteen.

  1. Videohaaste on suunnattu 18 vuotta täyttäneille syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen. Voit osallistua omalla nimellä tai nimimerkillä.
  2. Videon voi tehdä suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.
  3. Videon suosituspituus on max. 1 minuutti. Kerro asiasi tiiviisti.
  4. Suosi kuvatessasi vaakavideota. Tarkistathan äänen sekä kuvan laadun ennen videon toimittamista meille.
  5. Videot tarkastetaan ennen mahdollista julkaisua. Videon olla alkuperäinen ja ennen julkaisematon eikä siinä saa olla tekijänoikeuksia rikkovaa materiaalia (esim. musiikki). (Suomen Syöpäpotilaat ry pidättää oikeuden olla julkaisematta videoita.)
  6. Osallistumalla videohaasteeseen videon kuvaaja antaa Suomen Syöpäpotilaat ry:lle oikeuden julkaista haastevideon Suomen Syöpäpotilaiden sosiaalisen median kanavilla (YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn sekä Instagram).
  7. Mikäli videon lähettäjä ei anna materiaalia mahdolliseen tutkimuskäyttöön, on tästä kerrottava videota lähetettäessä. Videon tekijän henkilöllisyys ei paljastu tutkimuksessa.

Videon toimittaminen Suomen Syöpäpotilaat ry:lle

Lähetä videosi 31.8.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info (at) syopapotilaat.fi.

Mikäli video on kooltaan liian kookas lähetettäväksi sähköpostitse, voit lähettää sen esimerkiksi WeTransfer -palvelun kautta tai ladata sen suosimaasi pilvipalveluun (esim. Google Drive tai Microsoft Sharepoint) ja lähettää meille videon latauslinkin sähköpostitse.

Kirjoita viestisi otsikoksi “Videohaaste”. Kirjoitathan viestin leipätekstiin nimesi sekä yhteystietosi (sähköposti, puhelinnumero ja osoitetiedot). Mikäli haluat tulla ”tägätyksi” Twitterissä ja Instagramissa, voit kertoa käyttäjänimesi viestissä.

Lisätietoja ja teknistä tukea haasteeseen

Koordinaattori (viestintä) Kaisa Häkkänen: kaisa.hakkanen (at) syopapotilaat.fi.

 

Toivotamme antoisia kuvaushetkiä!