Siirry suoraan sisältöön

Vapaaehtois- ja vertaistoiminnan koulutus uusille vapaaehtoisille 27.-29.1.2023

Toivo-maskotti luennolla

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä? Koulutamme yhdessä Colores – Suomen Suolistosyöpäyhdistys ry:n ja Rintasyöpäyhdistys – Europa Donna Finland ry:n kanssa uusia vapaaehtoisia mukaan SSP:n vapaaehtoistoimintaan Helsingissä 27.-29.1.2023!

Tavoitteemme on löytää Suomen Syöpäpotilaat ry:n verkostoista syöpään sairastuneita ihmisiä ja läheisiä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan vapaaehtoisina vertaistukihenkilöinä yhdistyksemme toiminnassa. Koulutus on osallistujille maksuton ja alkaa lauantaiaamuna 28.1.2023. Pitkästä matkasta kulkeville tarjoamme mahdollisuuden yöpymiseen perjantaista 27.1.2023.

Keskitymme verkossa toteutuvaan vertaistukeen (mm. verkkovertaisryhmien ohjaaminen ja chat-kohtaamiset), mutta koulutus antaa mahdollisuuden myös vertaistukiryhmän ohjaamiseen kasvokkain, yhdessä toisen koulutetun vapaaehtoisen kanssa. Kiinnostuitko? Ilmoitathan mielenkiinnostasi meille: https://bit.ly/3tnC6Tg

Lisätäksemme yhteistä ymmärrystämme vapaaehtoistoiminnasta Suomen Syöpäpotilaat ry:ssä, kohtaamme jokaisen toiminnasta kiinnostuneen etäkohtaamisessa ennen mahdollista koulutusta. Tässä kohtaamisessa voimme tehdä näkyväksi SSP:n vapaaehtoistoiminnan muotoja ja toiminnasta kiinnostuneen toiveita sekä yhteisiä mahdollisuuksiamme toiminnalle.

Toiveemme on, että omasta sairastumisesta olisi aikaa kulunut vuodesta kahteen. Vapaaehtoistoimintaamme ovat lämpimästi tervetulleita mukaan niin itse syöpään sairastuneet ihmiset, kuin läheiset!

Jokaisen läsnäolo ja panos yhteiseen hyvään on arvokas, tärkeä ja merkityksellinen! Vapaaehtoistoimintaan osallistutaan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin.

Lisätietoja Suomen Syöpäpotilaat ry:n vapaaehtoistoiminnasta Vertaisena-hankkeen hankekoordinaattori Miia Merikalliolta, miia.merikallio(at)syopapotilaat.fi.

Kiitos mielenkiinnostasi toimintaamme kohtaan! Yhdessä olemme enemmän, inhimillisen ihmisyyden hyväksi!

Vertaisena – kertoen, kuunnellen, kohdaten!

Kaksi Toivo-sudenpentua nojaa toisiinsa