Siirry suoraan sisältöön

Avoin työpaikka: hae meille hankekoordinaattoriksi!

Vihreä kyltti, jossa lukee

Haku päättynyt. Lämmin kiitos kaikille hakijoille!

*********************************************************************

Suomen Syöpäpotilaat ry (SSP) hakee kahta (2) hanketyöntekijää alkaen välittömästi tai sopimuksen mukaan määräaikaisiin, vuoden 2024 loppuun asti kestäviin työsuhteisiin Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen (STEA) rahoittamaan hankkeeseen Vapaaehtois- ja vertaistoiminnan kehittäminen syöpään sairastuneiden erityisryhmien tarpeet huomioiden.

Etsimme työntekijöitä, jotka ovat suorittaneet soveltuvan korkeakoulututkinnon, joka antaa valmiudet työskentelyyn valtakunnallisessa potilasjärjestössä. Koulutus voi olla esimerkiksi terveydenhuollon, sosiaali- ja yhteiskuntatieteiden tai pedagogiikan aloilta.

Toivomme, että hakijat
• ovat oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä.
• kykenevät hankkimaan tietoa ja verkostoitumaan.
• osaavat tuottaa sisältöjä ja hyödyntää sosiaalista mediaa.
• eivät pelkää tarttua uusiin tapoihin tehdä järjestötyötä, vaan ottavat käyttöön uusia välineitä itse ja opastavat siihen toisia.
• pitävät projektityöstä ja hankemuotoisesta toiminnasta.

Kokemus opetus- tai ohjaustoiminnasta, vapaaehtoistoiminnan koordinoimisesta ja johtamisesta sekä hanke- ja potilasjärjestötyöstä ovat työssä eduksi, kuten myös sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus.

Hankekoordinaattori I tehtäviin kuuluu päävastuu hankkeessa kehitettävän palvelumallin toteuttamisesta yhteistyökumppaneiden kanssa, raportointi rahoittajalle sekä sidosryhmäyhteistyö. Palvelumallin tavoitteena on, että syöpäpotilaat pystyisivät hyödyntämään terveydenhuollossa tarjolla olevia digitaalisia palveluita alkaen ajanvarauksesta ja esim. esitietolomakkeiden täyttämisestä ja jatkuen aina monimutkaisempien sovellusten käyttöön ottamiseen. Tehtävässä on hyötyä sähköisten asiointijärjestelmien tuntemuksesta ja digitaalisten palveluiden kehittämiskokemuksesta tai ohjauskokemuksesta niiden käyttämisessä.

Hankekoordinaattori II tehtäviin kuuluu päävastuu yhdistyksen vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tukemisesta ja kehittämisestä yhteistyössä kohderyhmän kanssa. Tehtävässä korostuu tiivis vuoropuhelu syöpään sairastuneiden kanssa.

Hankekoordinaattorit toimivat tiiminä ja jakavat tehtäviä keskenään. Molemmille kuuluu hankkeen sisältöjen kehittäminen, viestintä ja asiakastyö.

Edellytämme hyvää englannin kielen taitoa. Ruotsin tai muun työkielen taito katsotaan eduksi. Syöpäpotilasjärjestötyö vaatii ammatillista kykyä kohdata vakavan sairauden kanssa eläviä ihmisiä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä mukavan tiimin ja työyhteisön työn tueksi. Tehtävät sijoittuvat Sosiaalialan järjestöjä koskevan työehtosopimuksen vaativuusluokkaan 5. Toivomme hakemuksia erikseen hankekoordinaattori I ja II tehtäviin.

SSP on syöpäpotilaiden 51 vuotta sitten perustama potilasjärjestö, joka toimii osana Syöpäjärjestöjä. Yhdistys pyrkii parantamaan syöpään sairastuneiden asemaa yhteiskunnassamme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuskirje ja CV 26.2.2022 mennessä osoitteeseen info(at)syopapotilaat.fi. Haastattelut pidetään 2.–4.3.

Lisätietoja tehtävistä antaa toiminnanjohtaja Minna Anttonen sähköpostitse minna.anttonen@syopapotilaat.fi tai 9.2. ja 25.2. puhelimitse 044 322 8964 kello 9-15 välisenä aikana.