Siirry suoraan sisältöön

Syöpäpotilaiden lomaviikot peruttu ainakin 27.6. asti

Perhe kalastaa rantavedessä

Tuettu lomatoiminta on keskeytetty 27.6.2020 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että myös syöpäpotilaiden lomaviikot on peruttu kesäkuun 27. päivään asti. Päätös on lomajärjestöjen yhteinen ja se perustuu tämänhetkiseen tietoon.

Koronapandemian vuoksi peruttiin maalis-, huhti- ja toukokuun 2020 tuetut lomat jo aiemmin. Lomajärjestöjen tiedotteen mukaan he seuraavat tilannetta ja päivittyviä viranomaisohjeita tarkasti. Heinä-joulukuun ajalle suunnitellut lomat ovat tämänhetkisen tiedon valossa edelleen voimassa aiemmin ilmoitetun mukaisesti.

Vielä tässä vaiheessa lomajärjestöt eivät voi luvata perutuille ryhmille korvaavaa lomaa, mutta he tiedottavat asiasta myöhemmin.

Mikäli koronaviruksen aiheuttamat muutokset herättävät kysymyksiä, ole yhteydessä ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen toimisto(at)hyvinvointilomat.fi.

Syöpäpotilaiden lomaviikot vuodelle 2020 oli suunniteltu toteutettaviksi seuraavasti:

Aikuisten lomat

18.-23.5.2020, 30 hlö, Lautsian Kartano

7.-12.9.2020, 30 hlö, Tanhuvaaran urheiluopisto

Lapsiperheloma
6.-11.7.2020, 8 perhettä, Kuortaneen urheiluopisto

Tällä hetkellä syöpäpotilaiden lomaviikoista vain toukokuun lomaviikko Lautsian Kartanossa on peruttu. Kyseiselle lomalle valittuihin henkilöihin on oltu yhteydessä korvaavasta lomasta.

 

Hyvinvointilomat ry:n yhteystiedot

puh. 010 830 3400
e-mail: toimisto(at)hyvinvointilomat.fi
www.hyvinvointilomat.fi

 

Kuva: Adam SherezUnsplash